TRAKTORIMÖNKIJÄT

Erikoistarjoukset

TRAKTORIMÖNKIJÄT

Tutustu traktorimönkijöiden valikoimaan alla. 

Rajaus

TRAKTORIMÖNKIJÄT

Alakategoriat

 • LINHAI

  Linhain historia

  Linhai on pitkän historian omaava, vuonna 1956 perustettu yritys joka valmistaa useita erilaisia pienkoneita, nykyään myös mönkijäitä.

  1994 Linhai alkoi valmistaa mm. mönkijöitä, skoottereita ja muita pienkoneita. Hyötymönkijöiden dieselmoottorit toimittaa arvostetut Kubota ja Perkins.

  Parhaiten Linhai Suomessa tunnetaankin mönkijöistään, joita yhtiö alkoi toimittaa Eurooppaan vuonna 2001. 

  Harraste- ja hyötykäyttöön

  Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laitteita, jotka soveltuvat harraste- ja hyötykäyttöön. Tuotekehitys yhdessä useiden tunnettujen valmistajien kanssa pitää laatutason korkeana ja tuottaa uusia, parempia laitteita vaativien asiakkaiden käyttötarpeisiin.

  Kaikki Linhait on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla sekä käyttötarkoitukseen sopivalla alusta- ja jousitusratkaisulla, parantaen ajo-ominaisuuksia tiellä ja maastossa.

  Linhai-mönkijät maahantuo ja myy Motor Power Finland Oy.

 • KEEWAY

  Kun hinta ja laatu kohtaavat

  Keewayn mönkijämallistosta löydät laadukkaat mutta edulliset nelivetoiset työjuhdat maastoon ja tien päälle, kahden vuoden takuulla!

 • ODES

  Laadukkaat Odes-mönkijät ovat saapuneet Suomeen!

  Väkivahvoilla moottoreilla ja mahtavilla ominaisuuksilla varustetut Odesit tarjoavat todella kovan vastineen rahalle ja sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen aina vapaa-ajan apulaisesta kunnon työkäyttöön. Tutustu mallistoon!