Rajaus

MOPOT & SKOOTTERIT

Alakategoriat

 • SKYTEAM

  Skyteam valmistaa erilaisia moottoripyöriä ja erikoismalleja mm. Japanin markkinoille

  Historia

  Skyteam on vuonna 1999 perustettu kiinalainen mopo- ja moottoripyörävalmistaja, joka keskittyy enimmäkseen modernisoimaan legendaarisia malleja vuosien varrelta. Skyteam Mankin tuonti Suomeen on alkanut 2005 ja se on ollut siitä lähtien Suomen myydyin minimopo.

  Ajaton klassikko

  Skyteam Monkeyn resepti on varma, mutta moderni tekniikka yhdistettynä monien rakastamaan retromuotoiluun sekä edulliseen hankintahintaan.

  Kaikki laitteet ovat nykystandardin mukaisia turvavarusteiltaan sekä ajo-ominaisuuksiltaan. Skyteam mankista on saatavilla erilaisia Efi ruiskulla varustettuja malleja. Mankeista on myös saatavilla Madnut tuning erikoismallit 10'' ja 8'' pyöräkoolla.

  Vaatiessasi laatua ja tyyliä, valitse Skyteam!

 • KEEWAY

  Historia

  Keeway on 2000-luvulla noussut suureen suosioon Keski- ja Etelä-Euroopassa. Suomessa Keeway on ollut jo useamman vuoden ajan, ja kirinyt myyntitilastojen suosituimpien merkkien joukkoon. Keewayn menestyksen takana on tinkimätön tavoite tarjota aina markkinoiden parasta hinta-/laatusuhdetta. Mallisto myös uudistuu ajan ja käyttäjien tarpeiden sekä teknisen kehityksen myötä.

 • BETA
 • DYNAMIC
 • ORCAL KITE