Verkkokauppa

Myydyimmät

Erikoistarjoukset

Motor Power Nuorten Päivä 1.10. klo 14-18.

Nuorten Päivä 1.10.

Järjestämme MotorPowerille pöhinää! Otetaan kaksipyöräisistä mittaa kilpailussa nimeltä: Motorpowerin mintein menopeli. Paikanpäällä esiintymässä Suomen kovin nuori stunttaaja Teemu Suomela/Teemustunz. Sekä paljon muuta. Laita päivä kalenteriin ylös nyt!

La 1.10.
Klo 14-18
Keskuojankatu 12
33900 Tampere

Liity Facebook Tapahtumaan

Mintein menopeli -kilpailu

Sarjat

Kilpailu on jaettu kolmeen sarjaan, johin voi osallistua vain kyseiseen sarjaan sopivalla menopelillä. Laitteen ei tarvitse olla liikennerekisteröity. Sarjat ovat:

  • Mopot
  • Skootterit
  • Piikkiset

Kuinka osallistut

Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla itsesi ja laitteesi viimeistään 1.10 kello 13:30. Ennakkoilmoitukset voi tehdä Motor Powerin InstagramiinTikTokiin yksityisviestillä tai soittamalla numeroon 050 453 1405. Ennakkoilmoitukset tulee tehdä viimeistään 30.9. Kilpailuun voi myös ilmoittautua paikanpäällä ennen tapahtumaa klo 13:30 asti.  Muista kertoa kuka olet, mihin sarjaan aiot osallistua ja millä laitteella. Kun olet ilmoittautunut, saavu laitteesi kanssa kilpailulle varatulle alueelle ennen tapahtuman alkua.

Arviointikriteerit ja palkinnot

Raati käy läpi kilpailuun osallistuvat menopelit ja pisteyttävät nämä eri osa-alueiden mukaan. Tietenkin laitteen näyttävyys on tärkeää, mutta myös sisäisiä muutoksia huomioidaan. Omaperäisyys, väriyhdistelmät sekä standardista poikkeavat kokonaisuudet ovat tässä loistossaan.

  1. Pokaali, 100€ Motor Power lahjakortti, valitsemasi ajohanskat ja diplomi
  2. Pokaali, 50€ Motor Power lahjakortti, valitsemasi ajohanskat ja diplomi
  3. Pokaali, 50€ Motor Power lahjakortti, valitsemasi ajohanskat ja diplomi

TeemuStuntz esiintyy

Teemustuntz on nuori stuntharrastaja ja tapahtuman aikana päästään näkemään näyttävä esitys hänen taidoistaan. Teemu on kesän aikana tuunannut Linhain T-Bossin oman näköisekseen ja tätä komistusta pääset myös ihastelemaan tapahtumassa. 

Makkara- ja munkkitarjoilu

Nälkäisille on tarjolla makkaraa ja sokerinnälkäisille munkkia juotavan kanssa. 

Rompetori

Onko nurkkiisi jäänyt lojumaan ylimääräistä osaa ja vempainta? Nyt olisi oiva tilaisuus tuoda se myytäväksi sillä tapahtumaan osallistuu monia lajin harrastajia. Pakkaa peräkärrysi, takaluukkusi tai pakettiautosi ja saavu paikalle viimeistään 13:30. Muista myös ilmoittautua ennakkoon puhelimitse viimeistään 30.9. numeroon 050 453 1405. Valmistaudu käteisellä sekä mahdollisesti käyttämään esimerkiksi Mobile Pay-sovellusta.

Tarjoukset

Osana nuorten päivää laitamme tiettyjä tuotteita tarjoukseen. Joten silmä tarkkana hyvien diilien osalta. Myymälämme on auki tapahtuman ajan.

Keeway Hurricane 50 hintaan 1 690,- 

Liity Facebook Tapahtumaan

Tapahtuman järjestämisessä mukana:

Funkkis Esso

Teemustuntz