Verkkokauppa

Myydyimmät

Erikoistarjoukset

 

Historia

Keeway on 2000-luvulla noussut suureen suosioon Keski- ja Etelä-Euroopassa. Suomessa Keeway on ollut jo useamman vuoden ajan, ja kirinyt myyntitilastojen suosituimpien merkkien joukkoon. Keewayn menestyksen takana on tinkimätön tavoite tarjota aina markkinoiden parasta hinta-laatusuhdetta. Mallisto myös uudistuu ajan ja käyttäjien tarpeiden sekä teknisen kehityksen myötä.

Laaja myynti- ja huoltoverkosto

Jälleenmyynnistä ja huolloista vastaavat kymmenet ammattitaitoiset liikkeet ympäri Suomen, katso lähin myyjäsi ja tule kaupoille!

Huolettomia ja edullisia kilometrejä vuosikausiksi

Keewayn ostaja saa edulliseen hintaan ajoneuvon, joka on teknisesti laadukas ja luotettava, ulkonäöltään ja muotoilultaan edukseen erottuva, sekä käyttöominaisuuksiltaan ja varustelultaan hintaluokassaan ylivertainen. Todisteena Keewayn korkeasta laadusta, myönnämme kaikille uusille Keeway-tieliikenneajoneuvoille kahden vuoden tai 6000 km takuun.

Trendikäs muotoilu on yksi Keewayn tavaramerkeistä. Italialainen tuotesuunnittelukeskus vastaa siitä, että Keewayt erottuvat jatkossakin edukseen muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan.