BestLine lisäaineet

Myydyimmät

Erikoistarjoukset

BestLine Engine Treatment Näytä suurempana

BestLine Engine Treatment

BSTL1

Varastossa

Varastoerittely

Tukkuvarasto
Tuote loppu varastosta
Tampere
Tuotetta löytyy varastosta
Tampereen tukkuvarasto
Tuote loppu varastosta
Keeway Tampere
Tuote loppu varastosta

Alkaen

39,90 €

/ PCS

+ toimituskulut

Tiedot

Engine Treatment bensiini- ja dieselmoottoreille

 • Parantaa suorituskykyä
 • Yksi pullo jokaista 4,7 litraa moottoriöljyä kohden
 • Parantaa polttoainetaloutta
 • Äärimmäinen lämmönkesto
 • Korkea iskukuormitus kestävyys
 • Voitelee Diamond-nanopartikkeleilla
 • Puhdistaa ja käsittelee sisäiset osat
 • Vähentää kitkaa, lämpöä ja kulumista
 • Suojaa hapettumiselta ja lämpöleikkaamiselta
 • Ei sisällä teflonia
 • Suunniteltu kilpakäyttöön

PARAS SUOJA MOOTTORIN KULUMISTA VASTAAN

Moottorin korkea käyttölämpötila ja yleistyvä autojen ”stop-and start” toiminnan toistuvat käynnistykset, aiheuttavat öljyn tärkeiden lisäaineiden nopeaa kulkemista. Ilman näitä suojaavia lisäaineita hapettuminen voi heikentää öljyn ominaisuuksia oleellisesti. Nokeentuneet öljyjäämät öljykanavissa, keinuvivuissa ja muissa moottorin kriittisissä osissa, haittaavat moottorin toimintaa ja elinikää. Huonon voitelun aiheuttama kitka kuluttaa moottoria ja heikentää myös polttoainetaloudellisuutta. Useat sadat osat moottorissa tarvitsevat parhaimman suojaavan kalvon energiatehokkaan toiminnan takaamiseksi. Tämän ultra-low friction -teknologian ominaisuudet on saavuttu nanoteknologian avulla. Öljynvaihtojen yhteydessä lisätty BestLine Racingin puhdistaa ja poistaa tehokkaasti ja turvallisesti vanhat jäämät ja saostumat. Sekä parantaa uuden öljyn ominaisuuksia optimaalisen suorituskyvyn ja moottorin suojauksen takaamiseksi. Muodostamalla erittäin ohuen kitkakalvon Diamond Nano -pinnoitteen päälle, tuotteemme vähentää kitkaa noin 60% perinteisiin moottoreihin verrattuna.

Korkeat käyttölämpötilat yhdistettynä säännölliseen ja lisääntyvään "stop-and-start" ajoon aiheuttavat kriittisten öljyn lisäaineiden nopean kulumisen. Ilman näitä suojaavia lisäaineita hapettuminen voi muuttaa öljyn raskaaksi, mustaksi lietteeksi kampikammiossa, öljyseuloissa, öljykanavissa, keinuviivoissa ja muilla moottorin kriittisillä alueilla.

Moottorin ja polttoaineen lisäaine vähentävät kitkaa ja kulumista. Polttoaineiden lisäaineet pitävät järjestelmän puhtaana ja takaavat optimaalisen palamisen. Meidän kaikilla moottorinkäsittelylisäaineilla on yhteisiä etuja: puhdistava vaikutus kaikissa järjestelmissä, parempi voitelu ja siten maksimaalinen suorituskyky yhdistettynä alhaisempaan polttoaineenkulutukseen. Varmistaa, että saat moottoristasi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja maksimaalisen eliniän.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Toimittajakoodi BSTL1
Malli Viite Saatavuus Hinta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: